Image description

Hrana koja budi strast

Our inexhaustible inspirations are the sea, land, nature and extremely rich tradition. Preparing tailor-made dishes for our guests, we were driven by the gastronomy nurtured by our grandmothers, who cooked according to the calendar, following the seasons of the year.

Plemenito grožde dozrelo na plodnim obroncima istre
pretočeno je u vina s potpisom vrijednih istarskih vinara

Hladna predjela

  • Riblji carpaccio
  • Riblji tris (bakalar, salata od hobotnice, inćuni)
  • Riblja juha
  • Istarski pršut, ovčji sir, skuta

Topla predjela

  • Pljukanci sa škampima, kaneštrelama i šparugama (sezonski)
  • Crni špageti sa škampima

Mesni specijaliteti

  • Teletina pod pekom (po narudžbi)
  • Biftek s tartufima

Riblji specijaliteti

  • Brancin u soli
  • Riba u pećnici s krumpirima i povrćem
  • Škampi na buzaru
  • Lignje na istarski s palentom

Deserti

  • Panna cotta s preljevom od šumskog voća
  • Sladoled domaće proizvodnje
  • Torta od sira i limuna