Image description

Nezaboravni ambijent s pogledom na Casanovin grad

Malen, šarmantan gradić smješten na brežuljku u prošlosti je bio ribarsko mjesto. Tome je pogodovala obala i mnoštvo otočića koji ga okružuju. Potom je diljem svijeta prepoznata njegova ljupkost, pa se s vremenom razvio turizam. Vrsar je idealna destinacija za miran i opušten odmor jer pruža uživanje u prekrasnim plažama, čistom plavom moru, zelenoj prirodi, svježoj ribi i srdačnom gostoprimstvu.

Topli ugođaj konobe

U našoj konobi vlada ugodan i topli ugođaj upotpunjen zvukovima lagane mediteranske muzike i pucketanja vatre na kaminu s kojeg se šire opojni mirisi tradicionalnih lokalnih specijaliteta kao što su aromatična peka, gradele na kojima se okreće svježe ulovljena riba ili miris prepečenog domaćeg kruha za istarsku supu. Ispunjena je detaljima poput ribarskih mreža, vrša i ferala, starinskih lampiona koji su se koristili za noćni ribolov i palili na petrolej, a koji prikazuju i oživljavaju povijest Vrsara kao malog ribarskog mjesta.

Image description
Image description

Doživite nezaboravne trenutke u našoj sali

U našoj prostranoj sali možete proslaviti vaše najljepše i najvažnije trenutke u životu poput krštenja, vjenčanja i godišnjice braka te tako stvoriti nezaboravne uspomene koje ćete zauvijek pamtiti. Za ugodan ambijent zaslužan je prekrasan pogled na more u kojem ćete uživati tijekom ručka, a navečer se prepustite romantičnoj atmosferi zalaska sunca i noćnom ugođaju našeg mjesta.
U sali potražite prekrasan mramorni kamin, a na zidovima pogledajte fotografije koje prikazuju Vrsar u prošlosti. Možda na njima prepoznate svoje prijatelje ili poznanike u mladim danima.

Uživajte u čarobnom pogledu

Naša terasa usmjerena je prema moru pa na njoj možete uživati u zalascima sunca, ljeskanju valova, promatranju brodova uz čašu dobrog vina i ukusnog jela s prekrasnim pogledom.

Najveći luksuz koji si možete besplatno priuštiti je jednostavno se isključiti i opustiti prepuštajući se prirodnim ljepotama Vrsara.

Image description
q